alhamdulillah…

“Tuhan, ajarkan aku bagaimana untuk bercinta.
Ajarkan bagaimana cinta boleh menjadi syurga.
Tunjukkan bagaimana cinta boleh wujud sebagai panduan untuk jalan kembali yang Engkau redhai.
Kerana Engkaulah yang awal dan akhir untukku!
Tempat aku kembali mempersembahkan segala amal baik dan burukku.“

he. bedebar rasa nak tunggu novel terbaru zaharah muhammad keluar di pasaran…(ensha ALLAH novel ke 6)  ya ALLAH, smoga semua urusan k.tehz  KAU permudahkan. andai penulisan dia selama2 ini KAU redoi, berkatilah sepanjang perjalanan hidupnya dan limpahilah dia dengan keberkatan dan sebanyak2 kebaikan. ameeen.

<rkukaudya>

4 Comments

Filed under buku@rkukaudya, catatan rkukaudya, cinta

4 responses to “alhamdulillah…

  1. salam…
    wah…dh yg ke 6 ke kak?
    mcm best jek

  2. salam ein, moga sehat dan baik2 je.
    em, da yg ke-6. kat blog zaharah muhammad da dihebahkan. cuma xtau bila di pasaran. bedebar rasa. em, ein da penah baca novel tulisan siti hazneza abdul hamid? pun bagus, islami, mendidik hati. cume…mungkin de bahgian yg kurang selamat.haha. 2 me la…

    smoga dirohmati ALLAH slalu k ein.

  3. salam…
    saya baru berjinak2 utk baca novel.. sy tergerak utk beli “izinkan mimpi berulang” karya zaharah muhammad… sy rasa best sgt n byk didikan yg sy dapat.. alhamdulillah…
    kemudian sy terjumpa kawan punya “maafkanlah aku”.. baru je abis baca pagi tadi…

    so, sy mencari-cari lagi karya dia.. katanya ada 6, yang sy temui dalam internet ni hanya 4, mencari kekasih & hatiku milikmu…
    so mana lagi 2 buku yer? sy plan nak pergi ke book store utk beli… boleh kasi advise sikit x?

    Thank you.

    • rkukaudya

      salam cik sabrina,

      asif giddan.maaf sangat sy da lame xbukak blog rkukaudya ni. asif reply sgt lewat.

      novel pertama; maafkanlah aku
      novel kedua ; hatiku milikmu
      novel ketiga; kerana kau lelakiku
      novel keempat; mencari kekasih
      novel kelima ; izinkan mimpi berulang.

      yang keenam…ensha ALLAH akan datang.he

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s