islamic products



salam,
amacam cantek tak baju2 kat atas ni?.. ni sebahgian dr baju2 muslimah with islamic design. baju2 ni sme labuh, mengikut kehendak syarak. banyak lagi sebenarnya, dengan warna2  n design2 yg berbeza. klo nak tau lebih lanjut…

layari web ni http://seni-puteh.blogspot.com

bukan ni je, islamic button badge pun ada.





ni pun just sebahgian je. nak tengok lebih byk, jemput2 le ke http://seni-puteh.blogspot.com
(tp rasa2nya xder le jemput2 ikan bilis @ apa2 jenis cekodok pun dpt diberi tatakala bekunjung. he! )

ada banyak jalan berda’wah. ada banyak cara nak tunjuk kat org2 lain betapa canteknya Islam. ada banyak kaedah yg kita leh gunakan untuk ajak org2 lain dekat dgn Islam. contohnya dengan memakai baju2 macam ni @ badge2 camni. kia jadi macam eklan begerak la.
tak gitu ummu? he.

buat ummu aufa, org minta maaf byk9. sbb patutnya letak eklan ni dari lama dulu.
tapi tu la…..
pe2 pun, bagi sape2 yg terbaca blog ni n tetiba berminat nak miliki, leh la kontek ummu (bg yg perempuan) @ kontek suami ummu (bg yg lelaki) di http://seni-puteh.blogspot.com bg urusan pembelian @ sebarang pertanyaan.

tapi klo nak bli dari saya pun bley gak. area jb leh bli dari saya k! he :=p

<b.lanun>

2 Comments

Filed under rkukaudya

2 responses to “islamic products

  1. salam,
    setuju – memakai baju bermesej Islami boleh jadi salah satu kaedah ‘iklan bergerak’ hehehe.. suka betul istilah tu..
    sebab tu saya keluarkan produk t-shirt kanak-kanak bermesej Islami pula (1-8 tahun).. baju labuh untuk muslimah dah banyak kan, so sekarang nak cuba baju budak kecil pula🙂
    saya sedang mencari ejen, kalau berminat contct saya ye.. thank you🙂
    http://simplisiti.blogspot.com

  2. rkukaudya

    salam cik/puan siti,

    he. o ye ke? em.nanti saya jenguk ke sana. terima kaseh sudi menjenguk ke sini. sama2lah kita menjadi eklan bergerak dan tunjukkan pada dunia bahwa ISLAM itu adalah gaya hidup yang cantek!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s